In 1974 werd Corne Moelker geboren in het Brabantse dorpje Wouw. Creativiteit is zijn drijfveer en al op jonge leeftijd hield Corne zich bezig met het maken van kunst. Na eerst een lange tijd te hebben geschilderd onder zijn graffiti alias (Mr.East),is hij zich ook gaan richten op professionele fotografie.

Corne heeft de gave om alledaagse- maar ook niet alledaagse  dingen op unieke wijze vast te leggen op beeld. Hij heeft een geheel eigen blik op de wereld en probeert dit door middel van fotografie met een groter publiek te delen.

"Met mijn fotografie wil ik de mens bewust maken van de mooie dingen van het leven, en de snelheid waarmee ze aan ons voorbij gaan”, zo legt Corne uit. “Als je stil staat, dan zie je nog eens wat.”

Corne is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke fotoshoots. Met de aanwijzingen van Corne staat u straks zelfverzekerd voor de camera en bent u verzekerd van prachtige foto’s. De lokatie van de fotoshoot wordt altijd met u overlegd en Corne zal alles uit de kast halen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. U kunt natuurlijk ook een persoonlijke fotoshoot aan iemand anders kado doen.


Hiernaast kunt u Corne inhuren als fotograaf voor bijvoorbeeld:
         - evenementen
 - festivals
- reclame

- Vrijwilligerswerk op basis van vaardigheden

(pro bono consulting).


             Werk wat door professionelen vrijwillig en onbetaald wordt uitgevoerd ten dienste van de maatschappij.


     - Een geheel vrijblijvend intakegesprek is altijd mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Fotostatiek ....Corne Moelker